Lemmikkileiri

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT! Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla luontoanne(at)luontoanne.fi

Lemmikkileirillä lapsi saa oman hoitolemmikin leirin ajaksi. Lapsi pääsee tutustumaan lemmikin pitämiseen ja hoitoon. Käymme mm. läpi ruokinnan, turkinhoidon, koulutuksen, yleisiä sairauksia ja niiden hoitoa, lemmikin ensiavun, elinkaaren vaiheet, eri harrastusmahdollisuuksia…

Lisäksi leiri sisältää mm. uintia, pelejä ja leikkejä, leirinuotion ja paljon muuta! Leirin lopuksi lapsi saa mukaansa lemmikinhoito-oppaan.

Lemmikkeinä koiria, kissoja, kaneja, kanoja, ja lampaita karitsoineen. Leiripaikkana Palokankaan perinnetila, Kutemajärvellä Kangasniemellä.

Leirin hinta on 220€, sisaralennus -10% (hinnat sis. alv, varausmaksu, vakuutus, ruoat, aittamajoituksen, hoito-oppaan). Leirimaksu maksetaan leirillä joko käteisellä tai kortilla. Lemmikkileiri on suunnattu yli 8-vuotiaille.

Peruutusehdot: 7vrk ennen leirin alkua tehdystä peruutuksesta peritään 50% leirimaksusta. Leiripaikan voi siirtää toiselle henkilölle. Leirimaksua ei palauteta mikäli osallistuja keskeyttää leirin. Leiri toteutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Lemmikkileiri 1: 9.-11.7.2021 saapuminen ja kotiinlähtö klo 16 LEIRILLÄ VIELÄ TILAA

Lemmikkileiri 2: 14.-16.7.2021 saapuminen ja kotiinlähtö klo 16 LEIRILLÄ VIELÄ TILAA