Ulkoliikunta

Luontoanne aloittaa jälleen kesällä 2021 ohjatut liikuntatunnit

Ajankohdat ilmoitetaan keväällä 2021

Puistojumppa Pirtin perinnepuiston nurmialueella, os. Satamatie 16, 51200 Kangasniemi. Puistojumppa koostuu alkuverryttelystä, lihaskuntoharjoituksista, sekä loppuverryttelyistä ja -rentoutuksesta. Mukaan tarvitset jumppamaton ja vesipullon, sekä halutessasi joogablokin ja viltin loppurentoutukseen.

Hiekkatreenit Uimalan hiekkarannalla, os. Satamatie 32, 51200 Kangasniemi. Treenin jälkeen on mahdollisuus pulahtaa järveen. Treenit voivat sisältää vapaaehtoisen vesiosuuden. Hiekkatreeni sisältää kehonpaino- ja toiminnallisia harjoitteita. Mukaan vesipullo, kengät suositeltavaa.

8€/kerta 89€/kesäkausi (sis. kaikki jumpat ja treenit, sekä tuotelahjoja)

Maksuvälineet: kortti, tilisiirto (maksu etukäteen, kuitti mukaan tunnille), Eazybreak, ePassi, Smartum

Tulethan paikalle vain terveenä. Huolehdimme tuntien aikana turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Poikkeusolojen vuoksi ohjaaja ei korjaa fyysisesti asiakkaiden liikkeitä. Maksujen vastaanotto/tarkistaminen aloitetaan 15 minuuttia ennen tunnin alkua, olethan ajoissa paikalla. Järjestäjä voi rajoittaa osallistujien määrää.

Maksutiedot tilisiirrolla maksettaessa: maksun saaja Luontoanne, tilinumero FI22 5105 0620 1228 64, viestikenttään osallistumispäivämäärä tai ”kesäkausi”. Kuitti mukaan tunnille tullessa.

Tutustu maksu- ja osallistumisehtoihin:

Tekemällä maksusuorituksen hyväksyt nämä ehdot.

 1. Tihkusade ei ole este puistojumpan toteutumiselle. Hiekkatreeni toteutetaan kovemmassakin sateessa.
 2. Kerrat peruuntuvat ukonilman tai myrskylukemiin yltävän tuulen sattuessa.
 3. Peruutukset informoidaan pääsääntöisesti ainoastaan Luontoannen Facebook-sivuilla.
 4. Järjestäjän peruessa tunnin maksua ei hyvitetä. Perutun tunnin maksun voi siirtää seuraavalle tunnille. Varmista käytäntö Eazybreakin/Smartumin/ePassin osalta!
 5. Kesäkauden maksun maksaneiden järjestäjän toimesta perutut tunnit siirtyvät elo-syyskuulle, jos peruttuja tunteja kertyy enemmän kuin kaksi.
 6. Osallistujan peruessa maksua ei palauteta.
 7. Kesäkauden maksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu kaikki osallistumisensa 9.6. tai sen jälkeen.
 8. Mikäli kesäkauden ostaja on joltain tunnilta pois, jolloin on jaettu kesäkauden ostajalle kuuluva tuotelahja, ei järjestäjällä ole velvoitetta antaa tuotelahjaa myöhemmin.
 9. Tuotelahjoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa. Tuotelahjan vastaanottamisesta voi kieltäytyä ilman hyvitystä.
 10. Osallistujia ei ole vakuutettu.
 11. Järjestäjä ei ole vastuussa tapaturmista, jotka ovat aiheutuneet osallistujan väärin tekemistä liikkeistä tai huolimattomuudesta. Poikkeusoloissa ohjaaja ei käy korjaamassa osallistujan liikkeitä.
 12. Ethän tule tunnille, mikäli olet toipumassa sairaudesta, leikkauksesta, muusta toimenpiteestä tai vammasta.
 13. Mikäli sinulla on terveydellisiä rajoituksia, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa osallistumisestasi.
 14. Mikäli tunnille varattu alue on jo täynnä turvaetäisyydet huomioiden, ei järjestäjällä ole velvoitetta ottaa enempää osallistujia. Tällöin jo maksettu tunti siirtyy seuraavaan kertaan ja osallistuja tulee hyvissä ajoin ennen tunnin alkua paikalle.
 15. Tunneilla ei käytetä äänentoistoa. Ota se huomioon sijoittuessasi alueelle.
 16. Muutokset aikatauluissa, tuntien rakenteessa, näissä ehdoissa ja muissa asioissa ja tilanteissa mahdollisia.

Tiedustelut: luontoanne@luontoanne.fi

Liikuntavaatteita vailla? Koodilla MELLON10 saat 10% alennusta naisten ja lasten liikuntavaatteista osoitteessa https://www.juststrong.com ja tuet samalla Luontoannen toimintaa!