Liikuntapalvelut UUTTA!!

Opiskelen parhaillaan äitiysliikuntavalmentajaksi ja aikataulun mukainen valmistuminen on vuoden 2023 aikana. Aloitan hiljalleen opiskelijatyöt alennettuun hintaan raskaana oleville ja synnyttäneille. Lisään tarkemmat tiedot joulukuun aikana sivuille, mutta mikäli haluat jo ottaa yhteyttä asian tiimoilta, laita rohkeasti sähköpostia luontoanne(at)luontoanne.fi.

Tarjoan barren ohjausta pienryhmille ja esimerkiksi työpaikoille tyhy-päiville. Kysy tarjous!

Barre on pilatekseen ja balettiin pohjautuva treenimuoto, joka työstää erityisesti reisiä, pakaroita ja keskivartaloa. Barre on keholle lempeää liikuntaa, eikä siinä viedä kroppaa äärirajoille.

Barrea voi harjoitella kotona esimerkiksi tuolin selkänojaa apuna käyttäen. Barre sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta esimerkiksi tanssista.

Ohjauksessa käytän apuna usein tangon lisäksi 0,5-1kg käsipainoja, pilatespalloa, sekä fasciapalloja. Ohjausta voi toteuttaa myös etänä.

Kehonhuolto & Barre -treenivideosetti (29€, sis. alv 10%)

Videosetti pitää sisällään seitsemän videota, jotka sisältävät lempeitä treenejä aloittelijoille ja teoriapainotteisempaa sisältöä. Videot sopivat myös raskaana oleville ja raskaudesta palautuville.

Mukaan pääset oheisesta linkistä: https://surveyheart.com/form/61f91c1cb3807e1b9928cbe8

Maksutiedot

Tilinumero: FI22 5105 0620 1228 64
Saaja: Luontoanne
Viesti: Treenivideosetti
Summa: 29,00

TAI

Eazybreak (toimipaikkakoodi PSQ7)

Epassi (tunnus 2872422)

Saat ensimmäiset videolinkit (YouTube) sähköpostiisi noin kolmen arkipäivän sisällä maksusta.

Follow by Email
Instagram